Kitap Tür ISBN
 
Kataloglar
Yazarlar
Kitaplar
Tüm Katalog
 
Son Çıkanlar
ATTOLYA KRALİÇESİ
KARAKEDİ,
Roman

MESNEVÎ'DE GEÇEN BÜTÜN HİKÂYELER VE HİKMETLERİ
MEHMET ZEREN,
Tasavvuf

ACEMİ CADI
KARAKEDİ,
Roman

KAZ ÇOBANI
KARAKEDİ,
Roman

MAVİ CENNET
C. J. BOX,
Roman

ZORAKİ PRENSES
KARAKEDİ,
Roman

MODERN ORTA ATLAS
ARKIN KİTABEVİ,
Atlas

İLKÖĞRETİM ATLASI
ARKIN KİTABEVİ,
Atlas

İLKÖĞRETİM TARİH ATLASI
ARKIN KİTABEVİ,
Atlas

YENİ COĞRAFYA ATLASI
ARKIN KİTABEVİ,
Atlas

 

ŞARLMAN'IN İZİNDE

STEVE BERRY
Roman

"İçlerinde meşhur Gılgamış Destanı'nın da bulunduğu Sümerlere ait ilk metinlerde sürekli olarak aralarında yaşayan uzun boylu, tanrısal insanlardan bahsedilmiştir. Sümerler bu insanlara Yaratıcılar adını vermişlerdir. İncil'in bazı versiyonlarını da kapsayan Yahudilere ait eski yazılarda, tanrılar, melekler ve cennetin çocukları olarak tanımlanan Sümerli Yaratıcılar'a atıfta bulunulmuştur. Enoch'un Kitabı bu ilginç kişilerin, insanlara yeni şeyler öğretmek üzere dünyaya özel görevliler gönderdiğini anlatır. Enoch'a astronomiyi öğreten melek Uriel, bu Yaratıcılardan biri olarak betimlenmiştir. Enoch'un Kitabı'nda aslında sekiz Yaratıcı'nın adından söz edilir. Yaratıcıların sihir, kök kesme, takımyıldızlar, hava, jeoloji ve astronomi konularında uzman olduklarına inanılır. (...)"

Cotton Malone, federal hükümetteki bağlantılarını kullanarak, babasının ölümüyle sonuçlanan bir özel görevin detaylarını içeren çok gizli bir dosyayı görmek ister. Cotton, babasının 1971'de bir denizaltıda öldüğünü bilir ama nerede ya da neden öldüğüne dair hiçbir bilgisi yoktur. Ne var ki o dosyayı isteyen tek kişi Cotton değildir. Dorothea Lindauer ve Christl Falk adındaki ikiz kardeşler de annelerinin vadettiği serveti alabilmek için Melone'un babasının kaptanı olduğu denizaltıda ölen babalarına ne olduğunu öğrenmek zorundadır. İkiz kardeşlerin elinde denizaltıyla ilgili çarpıcı gerçeklerin olduğu belgeler mevcuttur: Denizaltının gizli görevi yeryüzünün Bir Numaralı Uygarlığının varlığını kanıtlamaktır. Naziler Şarlman'ın mezarında ele geçirilen şifreli ipuçlarından yola çıkarak 1938'de Amerikalılar ise 1971'de peşine düşmüştür bu uygarlığın. Önce Fransa, sonra Almanya, en sonunda da geçit vermez Antarktika buzullarına uzanacak bu tehlikeli maceranın hem insanoğlunun geleceğini hem de kendi varlığını derinden etkileyecek sonuçları olacaktır. Ama yıllardır gizli kalmış çarpıcı gerçeklerin gün yüzüne çıkmasını istemeyenler de vardır.
"Steve Berry'den, Naziler, gizli görevler, patlayan silahlar, çok gizli resmî belgelerle dolu nefes kesen bir macera daha."-USA Today

"İki kitaba yetecek araştırmayı bir araya getiren Berry bu kez kendini aşmış. Şarlman'ın İzinde, şimdiye kadarki en iyi kitabı."
-Library Journal

 

OCAK 2010
ISBN: 978-605-5715-73-1
Karton Kapak, Sayfa: 544, Ebat: 13,5 x 21,5
Fiyatı: 28.00 TL ;



Yorumlar
Bu bölüm için yorum yapılmamış.
 
Yorum yapmak istiyorsanız üyelik girişinizi yapmanız gerekmektedir.
Üyelik girişi yapmak için tıklayınız.
Üye değilseniz ücretsiz üye olabilirsiniz.
Üye olmak için tıklayınız.
 
Tavsiye Edilen Eserlerimiz
 
Bültene Üyelik
Yeni çıkan kitaplarımızdan haberdar olmak için bültenimize üye olunuz...
E-Posta
   
Ekle Çıkart  

 
Linkler
www.ideefixe.com
www.kitapambari.com
www.kitapyurdu.com
 
Şu anda sitede 51 kişi var
     
  © Copyright www.bilgekultur.com 2007 

Nuruosmaniye Cad. Kardeşler Han. No: 3 Kat: 2
PK:34110 Cağaloğlu - İstanbul
Tel:+90 (212) 520 7253 | +90 (212) 513 8504     Faks: +90 (212) 511 4774     E-Posta : bilge@bilgekultur.com